me n mylovely

me n mylovely

Saturday, 29 April 2017

besday mylovely boy


happy birthday mylove...
mylovely boy 
mama sayang k-pop mama

semoga anak mama sihat2 hendaknya bijak dalam mengaturkan kehidupan yang semakin mencabar.. dan mendapat rahmat dri yang Esa.. aminn

terima kasih pada induk lea n uncle husni atas belanja dinner besday alif pada mlm ni..
tak mungkin mama lupa utk seketul kek utk anak mama tpi rezeki kita mlm nieinduk nk belanja alif dri jauh induk datang utk sama2 raikan besday alif syg betol induk kat alif...


 kek pilihan mylovely boy




 ermm muka yang x nak bergambar... susah betol skg ni nk bergambar senyum pun kena paksa...

 malu ke geli kena cium.. 

si adik tak lepaskan peluangg nk potong kek gak 

photo utk kenangan2 kami 
masa aku mengadung mybe 20 weeks lebih kurang gitu laa

No comments:

Post a Comment