me n mylovely

me n mylovely

Saturday, 23 July 2016

Jamuan Raya Potluk

Raya2016
Raya bersama jiran 16/22
Family mertua datang beraya

perjalanan harus ku lalui walupun belum tentu arah tujuannya begitu la harus aku gagai demi menjaga hati semua pihak bukan tidak mahu membatu hati tetapi tidak perlula kesengsaraan hatiku di gambarkan dengan wajah yang tidak ceria di hari yang mulia nie... akan ku  simpan sedalam dalamnya di lautan yang paling dalam untuk tidak di perlihat oleh wajah2 ceria yang lain namum apa kah daya ku tidak semua kesedihan yang kita sorokkan akan disimpan rapi... fahami la hati pujuk la hati gembirakan la hati agar senyuman boleh terukir diwajah mu.....#katahati

sebelum me n en suami beraya bersama jiran kami luangkan masa bersama family ensuami dlu makan2 n selfie...meriah dengan juadah dari jiran2 semua yang membawa makan yang sedap2, sampai kul2 pagi kami masih makan2 n bersembang mcm2 cita la keluar dari kaum2 ibu2.. sampai merah2 mata kaun baa menunggu isteri masing2 nk ajak balik...alhamdulilah kemesraan sesama jiran jiran ku masih utuh. 


..

 kaum2 bapa bersembang politik ler tu... 


 tuan rumah kak yang yang sgt2 sporting

 yeah besday gurls potong kek

akhir sekali kami meraikan besday kak yan... kek snow ni mmg sedap2 sgt lupa diri kalo melayan kek nie lemak2 cis yang padat uish terliuk la pulakNo comments:

Post a Comment